Machine Eleven working on the biggest blockbusters

Dev

In Latest News Posted

After noticing the lack of prominence the Netherlands held in the VFX industry, Angelo White, a digital compositor, decided to create Machine Eleven. This video and visual effects post-production company hasn’t even been open six months but it has already garnered international attention. We were lucky enough to score an interview with the founder, Angelo.

Angelo White (25) komt uit Almere en vliegt de hele wereld over. Hij werkt mee aan films die jij gezien hebt. Sick. Afgelopen week kregen we een mailtje binnen van Angelo. Of we even naar zijn nieuwe korte film Sorice wilden kijken. Natuurlijk willen we dat, we houden wel van een futuristische short op zijn tijd. Sorice vertelt een duister sci-fi verhaal over een jonge vrouw. Ze komt er achter dat ze een bijzonder connectie heeft met een robot. Vette shots, dikke VFX en zware bass geluiden. Kortom: ziet er modder vet uit. Meer gaan we niet verklappen. Read more.

0 Comments

Leave a Comment