Angelo White’s ”Sorice” on Hollywood’s radar

Dev

In Uncategorized Posted

Angelo White kun je al kennen van ons eerdere artikel over hem. Hij is die guy die flink aan de weg timmert in Hollywood. Door zijn bijdrage te leveren aan films als The HobbitDawn of the Planet of the Apes en Jungle Book heeft hij de afgelopen jaren een indrukwekkende cv opgebouwd. Vanaf nu staat daar ook zijn korte film Sorice bij.

Tel daar ook nog maar de aanwezigheid van vriendin en FHM500 babe Chanel Soree bij op als kers op de taart en je bent klaar. Angelo werkt sinds kort onder productiemaatschappij Voyage Los Angeles waardoor hij deze korte film kan pimpen tot een echte bioscoopkraker. De korte film ziet er prima uit dus dat belooft wat voor de lange versie. Lekker bezig Angelo!

0 Comments

Leave a Comment